Met ons eigen monitoringplatform Unielabel Insights, kunt u energie monitoren in uw pand. Unielabel treedt hierbij op als energieregisseur en begeleidt en ontzorgt.

Het energieverbruik is afhankelijk van vele factoren. Meten is uiteindelijk weten.

Niet alleen de schil van een pand, maar ook het gedrag van de gebruikers en de regelingen van systemen hebben invloed op het energieverbruik. Unielabel insights laat zien waar, wanneer en welke energie verbruikt wordt in een pand. Het is een zelf ontwikkeld monitoringplatform, waarmee wij zeer nauwkeurig – tot op de minuut – het actuele energieverbruik monitoren.

Beter voor uw portefeuille

Realtime

Een groot gedeelte van het energieverbruik van een pand heeft te maken met het gedrag van de gebouwgebruikers. Met Unielabel Insights willen wij de gebouwgebruikers stimuleren minder energie te verbruiken. We maken hiervoor gebruik van slimme algoritmes, die feedback geven op het actuele energieverbruik. In deze feedback maken wij gebruik van de laatste psychologische inzichten om mensen aan te zetten tot energiebesparing.

Beter voor uw portefeuille

Actieve begeleiding

Unielabel Insights geeft inzicht in het energieverbruik in een pand. Maar alleen inzicht geeft niet direct energiebesparing. De interpretatie van het verbruik is ook belangrijk om tot optimale maatregelen te komen. Bij Unielabel Insights hoort ook actieve begeleiding van onze adviseurs. Maandelijks analyseren wij het verbruik en bespreken wij dit met u. In de beginfase zullen wij u vooral adviseren in maatregelen en later zullen wij overgaan tot bewaking.

Beter voor uw portefeuille

Collectief of individueel monitoren

Ons systeem is geschikt voor grote groepen utiliteitspanden en kleine individuele kantoren. Doordat wij locaties kunnen samenvoegen, kan er direct een overzicht worden gegeven op projectbasis. Zo werken wij regelmatig voor gemeentes en vastgoed organisaties. Wij hebben sensoren voor op de slimme meter en systemen die we op de DIN rail van grootverbruikers kunnen aansluiten. De mogelijkheden zijn er legio.

Sensoren

  • Elektriciteit
  • Gas
  • Meterstanden
  • Luchtvochtigheid
  • Temperatuur
  • Licht
  • Co2

Demo aanvragen

Wilt u Unielabel insights live zien? Dat kan! Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.

Offerte opvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen