Resultaten:

Hoe wordt Unielabel Insights verbonden?

Meestal beginnen wij bij het aansluiten van onze hardware op zogenoemde P1 poort van de slimme meter. Wanneer uw woning of pand geen slimme meter heeft kunnen wij deze aanvragen óf gebruik maken van CT klemmen. Deze klemmen plaatsen wij om de fasedraden in uw meterkast. Hiervoor dient u wel voldoende ruimte te hebben in de meterkast. 

Grootverbruikers hebben geen P1 poort, waar wij gebruik van kunnen maken. Voor deze panden zullen wij altijd gebruik maken van CT-klemmen.

Dit is afhankelijk van meerdere factoren; Wat wilt u monitoren? En hoe groot is uw aansluiting?

Wanneer u uitsluitend het totaalvebruik wilt monitoren van een kleine verbruiker en u beschikt over een slimme meter, dan zullen wij ons systeem hierop aansluiten. Belangrijk is dat er internet aanwezig is. Dit kan middels wifi, maar uit de praktijk blijkt een ethernetkabel altijd net wat stabieler. 

Bij grootverbruikers zetten wij faseklemmen om de fasedraden in de meterkast, deze zijn aangesloten op een datalogger die middels een SIM of ethernetkabel met het internet verbonden is.
Door de fasedraden te meten, kunnen wij een nauwkeurig beeld geven van wat de beschikbare groepen in uw meterkast verbruiken. Vooral bij grote installaties is dit interessant.

Offerte opvragen?
Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen